levering & retourneren

Zodra ik een betaling heb ontvangen maak ik een sprongetje van geluk zodat ik daarna aan je bestelling kan werken. Al mijn producten worden op bestellingen gemaakt waardoor je zeker rekening moet houden met een levertermijn van max 2 a 3 weken. De verzending zit hier niet ingerekend. Je bestelling kan altijd sneller of later klaar zijn maar daar wordt je natuurlijk van op de hoogte gebracht. Tip: zet bij de opmerking van je bestelling bij welke datum het product zeker klaar moet zijn. Dan kan ik hier rekening mee houden. (Respecteer wel de normale levertermijn a.u.b.) 

Ik stuur je regelmatig een berichtje hoe ver ik zit met je bestelling, of de kleuren goed zijn, of er eventuele aanpassingen zijn, feedback is een must in mijn borduren. Hou zeker je inbox/instagram goed in de gaten wanneer je een bestelling hebt geplaats. 

Verzendkosten

De verzendkosten van een pakketje bedragen €5,90 in Belgie. Deze worden automatische op het einde van jouw bestelling verrekend. Kom je liever je bestelling ophalen in regio Bornem? Duid dan zeker bij je betaling ‘gratis afhalen’ aan.

Retourneren

Gepersonaliseerde borduurwerkjes kunnen helaas niet geretourneerd worden.

PS: bekijk zeker bij de truien en shirt de matentabel