over fair fashion

Onze verbintenis (shirten)

Ik koop mijn producten aan bij een leverancier die een duidelijk doel voor ogen heeft: actief
bijdragen tot een meer verantwoorde mode. Zij ontwikkelen kledingstukken die lang moeten meegaan. Hun engagement, is de belofte van een uniek en duurzaam aanbod die voldoen aan strenge ethische criteria. Ze zetten hun in om verantwoorde collecties te creëren en een langdurige relatie aan te gaan met jou en de planeet.
Bij het creëren van hun collecties worden hun teams gedreven door de wens om solidaire en
duurzame producten te ontwikkelen, gemaakt van milieuvriendelijke, gerecycleerde of biologische materialen.
Hun wens? Dat is zo schoon mogelijke collecties maken, in een gezonde omgeving en met partners die om mens en natuur geven. Dit is het begin van een kleurrijk avontuur!
Geweldig toch?!
Daar streef ik ook naar, ik vind het zo belangrijk om overal mijn steentje te kunnen bijdragen voor onze planeet gezonder te houden. Het leukste is dat jij het ook zelf kan doen door bij mij een shirt, trui of pet te shoppen ;)

 

Earthpositive
Naast de shirten zie je ook telkens op mijn tote-bags het ‘earthpositive’ label staan. Dat is niet zomaar een label, dit label staat voor producten die biologisch en ethisch gemaakt zijn en met behulp van duurzame energie opgewekt zijn, zoals zonne- en windenergie. Ze hebben dan ook nog eens een
positieve sociale en minimale ecologische voetafdruk.