over mij

Heyhey!

Ik ben Mart: verzot op konijnen (alles wat ik zie en het heeft iets te maken met konijnen zal ik waarschijnlijk wel in mijn bezit hebben), Disney, vrij vals meezingen met de liedjes van Hamilton en Netflixen tot een kot in de nacht ^_^

Ik heb altijd al wel iets gehad met verkopen. Toen ik tien jaar was maakte in zelf tasjes en die verkocht ik aan vrienden en familie (ik heb er nog altijd wat liggen dus contacteer me als je er eentje wilt ;) ) Eens ik 15 werd, ben ik jobstudente geworden in Kleine Ik. Deze vakantiejob is ondertussen omgevormd naar mijn echte job. Handgemaakte dingen verkopen en winkeltje spelen zit er dus al jaren in.

Tijdens de lockdown kon ik niet stilzitten en heb ik een starterspakket gekocht met borduurmateriaal. Ik deelde af en toe iets op mijn instagrampagina en mijn creatieve bui is al snel uitgegroeid tot dit.

Ik leer elke dag bij en ik ben zo dankbaar voor elke persoon die iets heeft gekocht het voorbij jaar om mijn project (dat uitgegroeid is tot mijn bijberoep) te steunen. Het is dankzij jullie dat mijn bedrijfje zo is kunnen groeien. Het klinkt een beetje cliché, maar zonder jullie zou ik hier niet staan.

MERCI!